Jesteś tutaj: / / / Komentarze

Komentarze do przepisu "Ciasto z krakersami"

kate501

(2006-11-29 15:23)

Jadłam podobne, ale z herbatnikami zamiast krakersów. Pyszne

Juciaaa

(2006-12-30 18:31)

Wlasnie moja mamuska zrobila ten placuszek pyszny poprostu palce lizac ale bomba kaloryczna:) Polecam:)

alisia

(2007-01-30 16:16)

Cieszę się, że ciasto smakuje Oj długo to był mój przepis nr 1, ciasto piekłam bardzo często,  bo smakowało zwłaszcza moim dziewczynom i znajomym (no i nadal smakuje):) Dziękuję za miłe komentarze i pozdrawiam.

anna65

(2007-01-30 19:40)

 Ciasto jest super piekłam go zeszłą sobotę,a do niedzielnej kawy został mi tylko mały kawałek ,poprostu smakuje niesamowicie,polecam to ciasto .

bunia

(2007-01-31 17:11)

Zdjęcia są ok! w taki rozmiarze jak trzeba:))))

makusia

(2007-01-31 20:34)

zdjęcia są ok :)) i ciasto pewnie też , niebawem upieke i napisze o walorach smakowych :))

anenia

(2007-02-06 08:46)

i kolejna pyszność! polecam ciaso poprosu rozpływa się w ustach

alisia

(2007-02-11 22:51)

Karola91i przepis możesz rozpropagować dalej. Jeśli podasz źródło pochodzenia przepisu, to nie popełnisz żadnego plagiatu a i ja nie będę Cię o nic oskarżać. Każdy z nas wklepujący przepisy na tę stronkę, musi liczyć się z tym, że przepisy pójdą w świat. Pozdrawiam Alicja

xoxoxo

(2007-07-03 01:12)

Ciasto rewelacyjne pieklam go wczesniej z twojego przepisu.Tym razem troszeczke zmienilam krem budyniowy a mianowicie zrobilam tak jak do Ananaska ugotowalam na soku z ananasow i w srodek poukladalam ananasy. Smietane ubilam z 2-ma sniezkami i 1 lyzka cukru pudru .

alisia

(2007-07-03 10:48)

Mniam, smakowicie wygląda, dawno nie robiłam tego ciasta. Ciekawa jestem tego smaku ananasowo-krakersowo-karmelowego, czy możesz xoxoxo coś napisać o walorach smakowych, chętnie spróbuje Twojej modyfikacji. Pozdrawiam

xoxoxo

(2007-07-03 19:51)

alisia  ciasto  jest bardziej winne i bardzo pyszne .Pozdrawiam!Thank You

bulinka

(2007-09-12 21:34)

Ciacho cudne,pyszne i wogól nawet kumple brata po skosztowaniu domagali się przepisu

amore

(2008-02-29 12:20)

robie wlasnie twoje ciasto i chcialam sie zapytac czy gotowanie mleka przez 4 godz. to nie za duzo?odpowiedz prosze

olcieek

(2008-02-29 12:33)

gotuj ok. 2,5 h
4 to dużo ;)

alisia

(2008-02-29 17:53)

4 godz to rzeczywiście dużo:) Aby karmel był gęsty i nie wypływał z ciasta podczas krojenia, to puszke trzeba gotować nieco dłużej. Ale szczerze mówiąc ja nie zawsze tak długo trzymam puszkę na ogniu, olcieek ma rację-2,5 godz. powinno wystarczyć, a 3 godz to max. Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego wypieku.

ages

(2008-03-11 15:14)

robię podobne tylko z herbatnikami, ale ciacho wyjątkowo pyszne!! :)

Jadwiga

(2008-04-02 09:16)

Polecam,bo ciasto warte poświęcenia! Jest naprawdę smaczne!

sylwiaw281

(2009-01-02 18:18)

ciasto boskie, polecam

carmen112

(2009-08-13 21:51)

Ciekawie wyglada napewno zrobie...ale jeju!!!to bomba kaloryczna..echh co tam raz kozie smierc...:):):)

xandira

(2009-08-14 13:13)

Ciekawy przepis i po komentarza widać, że ciasto pyszne, więc ląduje w ulubionych! Pozdrawiam:)

andzik.78

(2013-10-19 15:32)

Po raz kolejny zrobiłam to ciasto. Jest pyszne. Na spód dałam uprażone jabłka i na to krem. Dalej bez zmian.

Wioleta722

(2014-04-05 16:38)

mam podobna wersję, ciasto które jedzą wszyscy, nawet ci co nie przepadają za ciastami.

Skomentuj

Najbardziej aktywni

  • Przepisów: 55
  • Artykułów: 0
  • Filmów: 0
  • Galerie: 1
  • Przepisów: 269
  • Artykułów: 7
  • Filmów: 0
  • Galerie: 0
  • Przepisów: 29
  • Artykułów: 5
  • Filmów: 0
  • Galerie: 0
  • Przepisów: 10
  • Artykułów: 0
  • Filmów: 0
  • Galerie: 0
  • Przepisów: 23
  • Artykułów: 0
  • Filmów: 0
  • Galerie: 7
  • Przepisów: 90
  • Artykułów: 0
  • Filmów: 0
  • Galerie: 0
Zasady dotyczące cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej" „<% gt "Polityce Cookies” %>".
Zamknij