Jesteś tutaj: / / Gołąbki poznańskie

Gołąbki poznańskie

52.1k
597
61
  • Stopień trudności

    Średnio trudny

Składniki:

Opis:

Zobacz wszystkie komentarze (61)
Pokaż wcześniejsze komentarze
gonia

(2012-12-14 20:08)

przepyszne wyszły , i o wiele mniej roboty niż z tradycyjnymi choć powiem szczerze że je uwielbiam . Przyprawiłam bardziej sos , zrobiłam z większej ilości mięsa , jednyna rada której się nie doczytałam chyba to trzeba pilnować by wszystkie gołąbki były przykryte te które nie były zrobiła się twarda skorupa w której moża wyczuć suchy ryż , ale to tylko kilka sztuk na całe szczęscie z wierzchu. kolejny Twój przepis , przepyszny i super łatwy , dzięki

kdamek

(2013-05-22 06:00)

Pyszne te gołąbki. Polecam.

kasia20063

(2013-05-24 14:17)

Komentarze nie kłamią. Z braku odpowiedniego naczynia robiłam je wczoraj w wersji gotowanej jak normalne. Wyszły pyszne syn z przyczajki dzisiaj jadł je jeszcze na śniadanie. Dodam jeszcze , że to "ekonomiczne " danie :) Z tych proporcji wyszedł cały duży gar.

Grzankos

(2013-10-30 00:06)

Chciałabym przyrządzić te gołąbki dla gości zza granicy ("polska kuchnia"). W związku z tym mam dwa pytania, żeby nie było wtopy. Pierwsze: czy moje naczynie żaroodporne o pojemności 5,1l wystarczy na gołąbki z tego przepisu? Drugie: ile porcji (załóżmy dwa średniej wielkości gołąbki) wychodzi z podanych składników? Z góry dzięki za odpowiedź

malgos00

(2015-09-02 10:59)

Są pyszne. Zrobiłam na urodziny syna, wszystkim gościom bardzo smakowały. Będę wracać do przepisu. tiny

perzot24

(2016-02-16 16:01)

Bardzo dobre wrócę do nich  happy

Skomentuj
Zasady dotyczące cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej" „<% gt "Polityce Cookies” %>".
Zamknij