Jesteś tutaj: / / Kartoflak zwany też babką ziemniaczaną

Kartoflak zwany też babką ziemniaczaną

347k
290
14
  • Stopień trudności

    Łatwy

Składniki:

Opis:

Zobacz wszystkie komentarze (14)
Pokaż wcześniejsze komentarze
ANIK78

(2010-01-14 13:15)

Upiekłam już po raz drugi, pyszny!!! Ja zawsze dodaję listek i ziele do środka, jakoś bardziej mi smakuje. Gorąco polecam!!!!!

BeataD

(2010-10-28 07:58)

Zrobiłam wczoraj i wszystkim bardzo smakowało! Będę często wracała do tego przepisu. Polecam wszystkim i dziękuje!

phiiinka

(2012-09-12 14:10)

...smak dzieciństwa  ...moja Babunia często piekła...i wspominam ten smak ciepłym uśmiechem...dziękuję za przypomnienie dawno już niestety minionego czasu ...pachnie już cały dom..a my przebieramy nerwowo nóżkami 

Pawello nl.

(2013-11-03 15:49)

kartoflaczek jedyneczka. pozdrawiam

Blurp

(2015-01-22 03:55)

Franiu, bierz pod uwagę, że twoje przepisy czytają i odtwarzają kuchenni idioci. Chciałem dodać gałki muszkatołowej. Kupiłem opakowanie z 3 gałkami w postaci sporych kulek. Miałem wiedzy na tyle, żeby ją utrzeć, ale w przepisie było "gałka muszkatołowa" więc utarłem całą. (Informatyk w kuchni :) Dało się zjeść, ale waliło gałką jak cholera. Dopiera powtórka, już z odrobiną gałki, wyszła naprawdę pyszna.

Zmień proszę w przepisie na "szczyptę gałki" na wypadek gdyby znalazł się jakiś drugi idiota w tym kraju.

Pozdrawiam

butelka

(2015-01-22 09:56)

Ale mam nadzieję że soli i pieprzu nie dałeś całego opakowania Pozdrawiam.

Skomentuj
Zasady dotyczące cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej" „<% gt "Polityce Cookies” %>".
Zamknij