Jesteś tutaj: / / bułeczki jak z piekarni

bułeczki jak z piekarni

88.7k
1.1k
129
  • Stopień trudności

    Łatwy

Składniki:

Opis:

Zobacz wszystkie komentarze (129)
Pokaż wcześniejsze komentarze
kagda5

(2015-01-04 15:17)

Bułeczki wyszły piękne.. początkowo smaczne, ale jak wystygły zamieniły się w kamień.

beata056

(2015-02-21 14:25)

Pyszne, mój mąż robi je na śniadania weekendowe

mirella1012

(2015-04-05 10:39)

Bardzo pyszne. Dziękuję za przepis i polecam wszystkim, którzy się zastanawiają czy warto próbować.

Mag_ma7

(2015-05-01 10:54)

Dziękuję za ten przepis! Piekłam bułeczki kilkakrotnie i są naprawdę dobre :)
Z moich prób wynika, że smaczniejsze są na drożdżach instant, wtedy nie czuć smaku drożdży w bułeczkach :) I lepsze są pieczone "na świeżo" od tych, które rosną w lodówce - choć to też praktykuję, gdy chcę mieć bułeczki rano. I polecam podsypanie blaszki pod bułeczkami otrębami.
Dziękuję raz jeszcze, szczerze polecam ten przepis :)

mania233

(2023-06-24 20:54)

Witam, zrobiłam z mąki pełnoziarnistej i coś nie pykło, musiałam dolać wody, wyszły twarde,ale w smaku ok

Krystyna911

(2023-06-24 23:45)

do Mania233 - bo każda maka chłonie inaczej wodę. Pełnoziarnista potrzebuje jej wiecej.

Skomentuj
Zasady dotyczące cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej" „<% gt "Polityce Cookies” %>".
Zamknij