Jesteś tutaj: / / Pieczeń wieprzowa w cebulowo-serowej panierce

Pieczeń wieprzowa w cebulowo-serowej panierce

53.3k
868
34
  • Stopień trudności

    Bardzo łatwy

Składniki:

Opis:

Zobacz wszystkie komentarze (34)
Pokaż wcześniejsze komentarze
rasna

(2009-11-10 09:41)

Bardzo dobre miesko.Zrobilam z szynki wieprzowej.Panierka troche splynela,ale to nic.Na pewno jeszcze wiele razy zagosci na naszym stole.Pozdrawiam autorke.

Mama_Misia

(2009-12-13 15:01)

Przepyszne danie! Trochę jednak zmodyfikowałam przepis: schab pokroiłam na plasterki, rozbiłam tłuczkiem i opanierowane w mące usmażyłam na oleju. Potem na każdy plasterek nałożyłam panierkę i zapiekłam. Wydaje mi się że tak jest szybciej i każdy dostanie duuużo panierki :-) Zrobiłam 5 sztuk ale panierki jeszcze zostało na co najmniej 3 kolejne.

dominikia

(2010-06-18 12:51)

robiłam ją już dawno, dokładnie według przepisu i muszę przyznac, że jest przepyszna!! pozdrawiam :)

monikaja

(2010-06-19 16:19)

Właśnie dziś upiekłam to mięsko i tak: wszystko bardzo ale to bardzo smaczne - panierka rewelacja. Mięsko wyszło mi troszkę twarde, bo robiłam z szyneczki i wiadomo, że ma ona większy obwód niz schab i trzeba było ją dłuzej piec - czego ja nie zrobiłam. Jednak jak dla mnie - przepis na 6.

Mloda

(2012-09-26 23:27)

Mięsko pierwsza klasa, zwłaszcza ta panierka mi smakowała. Super pomysł. Pozdrawiam!

kluseczka85

(2019-01-25 20:02)

Śmietana ma być kwaśna czy słodka?

Skomentuj
Zasady dotyczące cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej" „<% gt "Polityce Cookies” %>".
Zamknij