Jesteś tutaj: / / Pyszny sos chrzanowy

Pyszny sos chrzanowy

41.1k
134
6
  • Stopień trudności

    Bardzo łatwy

Składniki:

Opis:

Zobacz wszystkie komentarze (6)
batoniks

(2006-04-14 21:40)

Czy ten sos podaje się na zimno czy na ciepło?

refcia21

(2006-04-15 10:27)

Zdecydowanie ten sos podajemy na zimno. Pozdrawiam

sabrinka

(2007-09-13 15:42)

DoDaJę Do UlUbIoNyCh :o))

kuleczka

(2008-06-29 01:47)

Zrobione,zjedzone,podalam do kielbasek i miesa wieprzowego z grilla ... pyyychaaa.Wszystkim bardzo smakowalo i polecam wszystkim co lubia chrzan

aksak1984

(2009-04-07 10:45)

Pomocy! Czy mozna dodac jakis zamiennik maslanki?? Np jogurt naturalny? Czy zdecydowanie MUSI byc maslanka??

alfa_beta

(2009-04-07 12:04)

Można, podaje Ci link do przepisu alidab  http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis21649.html

Skomentuj
Zasady dotyczące cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej" „<% gt "Polityce Cookies” %>".
Zamknij