To do dzieła jak to się mówi;), b fajne ogorki
Zrazy i sosik pycha,były na dzisiejszy obiad z kluskami ciemnymi i kapustą z grzybami.
Śmietana ma być kwaśna czy słodka?
Również polecam, pyszne !
Wszystkie słoiki mi się zepsuły a robiłam wszystko jak w przepisie :(
Tyz smacznie, aż uszy dymią :D
Miód gryczany (taki był w domu), ocet ryżowy, mniej cukru i chili, czosnek w płatki cieniutkie kroiłam.
W słoiczku wymieszałam najpierw olej, chili, czosnek i miód, dodałam do odcedzonych ogóreczków. Ocet ryżowy i cukier (ok.250g) podgrzałam i zalałam krajankę. Trochę za bardzo wymiękły" moje mini ogórki - muszę ciąć na grubsze cząstki, plastry. Dzięki i polecam :)
Bardzo dobre Polecam!
Naprawdę świetna.
Spaghetti przepyszne, najlepsze jakie kiedykolwiek robiłam i jadłam. Głęboki smak, aż ciężko było się powstrzymać przed kolejnymi dokładkami ;) Zawsze robiłam na szybko z torebki, ale między torebkowym sosem a tym jest ogromna przepaść. Polecam!
Przepyszne. Zrobiłam 20 sajgonek, zostały 4.
Dzięki Twoim wskazówką moje sajgonki już za pierwszym razem, były udane i smaczne.....Nic się nie rozrywało przy zwijaniu i nie popękało w smażeniu....SUPER! Dziękuję za wyczerpujący, opisowy przepis:)) Muszę jedynie popracować nad mocniejszym doprawianiem. A swój farsz zrobiłam na mięsie pomielonym z udek kurczaka i marchew do farszu, surową starłam na tarce.
Witam.Szykuję się do zrobienia kaczuszki wg tego przepisu,ale zastanawiam się z czym ją podać?
Pierwszy raz będę robić kaczkę.
danie smaczne, ale bez szału, brokul wyszedł lekko twardawy, chyba następnym razem go chwilkę zblanszuję
A cz miód musi być lipowy? czy można użyć innego?
Rewelacyjne ogórki!!! Jak dla mnie ilość chili ok. Uwielbiam ostre potrawy. Początkowo zrobiłam jedną porcję, ale teraz robię kolejne bo większość już mi mąż wyjadł:)) Dzięki za przepis:)